Pages

Saturday, August 5, 2023

Vita-E Vitamin Awex MudaPerbezaan VITAMIN-E COMPLEX Shaklee dengan Jenama LAIN.

Assalamualaikum, entry kali ni mai akan share semua kebaikan yang anda akan dapat kalau anda jadikan Vita-E Complex Shaklee sebagai vitamin kesayangan anda. Pertamanya JOM mai terangkan perbezaan vita-e shaklee dengan jenama lain:PERBEZAAN SHAKLEE

Dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstr d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 je vitamin E (alpha, beta, gama, delta). lanya adalah vitamin E yang paling lengkap dipasaran.

Vita-E juga mengandung 65 mcg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. lanya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindi retina.


MANFAAT UTAMA

Melindungi jantung - Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat; melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid; meningkatkan kolesterol HDL; mengurangkan tekanan darah; menghalang platelet darah melekat kedinding arteri; menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dil.

Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif - Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU - 8001U vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

Anti-Penuaan - 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, acne dan bintik penuaan. lanya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

Anti-Oksidan yang Kuat - Pengambilan lebih dari 1,200 IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan system imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas. lanya juga memperbaiki masalah oksidasi - katarak dan masalah penglihatan.

Kelestarian Tenaga - Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.

Memperbaiki Arthritis - Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos, sakit sendi.

Menghalang Keguguran - Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin, keguguran.

Memperbaiki Parut - Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka mruk mengurangkan kesan parut


Adakah ANDA Mengambil VITAMIN-E dengan CUKUP?

## Untuk mendapatkan 400IU VITAMIN-E, seseorang perlu mengambil makanan berikut untuk sel-sel sihat melawan radikal :

_1 KG BIJI GANDUM_

_500ML MINYAK SAFFLOWER_

_8 KG BAYAM_

_500g BADAM_

+++++++++++++++++++++++++++++

CADANGAN PEMAKANAN UNTUK VITAMIN-E SHAKLEE

Untuk pemeliharaan kesihatan: 1 kapsul sehari (selepas makan)
Untuk anti-penuaan dan system reproduktif : 2 kali sehari, 1 kapsul setiap kali
Menentang kanser dan mengurangkan parut : 2 kali sehari, 2 kapsul setiap kali


Dapat sesuatu? JOM dapatkan vita-e shaklee dengan harga promo dengan mai:

Best regards,
Humaira Abdullah

0 pengkritik:

Post a Comment