Pages

Tuesday, June 13, 2023

Pengedar Shaklee Kuantan Di Sini

Salam perkenalan

Perkenalkan mai disini! penjual barang Shaklee iaitu pengedar sah Shaklee di Kuantan dan Temerloh. Mai dan bersama Shaklee semenjak berumur 25tahun sekitar 8 tahun lepas. mai dilahirkan oleh ibu dan ayah juga merupakan Master Coordinator dari Shaklee yang telah bersama Shaklee selama hampir 25 tahun. sebenarnya, ibuayah mai telah meng"Shaklee"kan seluruh keluarga kami.
Apa yang membuatkan mai SETIA dengan Shaklee?

Dengan bonus hasil jualan Shaklee, ketika mai sambung belajar dibidang professional accounting 7 tahun lepas, mai mampu ke 14 buah negara di europe termasuk London dan Dublin selama sebulan dengan kos hampir RM13,000+ dengan BONUS SHAKLEE

BETUL!! Dengan hanya bonus Shaklee

Dengan produk yang hebat berserta business plan yang sangat menarik, mai sentiasa excited untuk berkongsi kebaikan Shaklee dengan anda.


MAI KERJA OFFICE HOUR, SEMPAT KE POS BARANG? 

Mai menyediakan COD secara PERCUMA seluruh kuantan. setakat ni mai takpernah charge untuk COD dimana-mana area di sekitar KUANTAN. Untuk pengeposan, kos pos hanyalah maksimum RM10 untuk semua jenis barang dan ia adalah fix! TETAPI jika belian melebihi RM300, kos penghantaran adalah PERCUMA


MAI ADA READYSTOK DI KUANTAN?

YES, ada..hampir kesemua produk Shaklee mai ada ready stok kecuali barang jarang guna seperti cucian dan Youth produk kecantikan. tapi jangan risau, mai order barang juga hampir SETIAP HARI.


COD atau POS senang kalau jauh dari bandar KUANTAN?
contoh Sg Soi, Taman Tas, Balok, Gebeng...

Tengok keadaan, mai selalu buat promosi FREE POSTAGE juga tanpa minimum order. kadang-kadang ada keadaan yang mai takmampu nak COD , so mai akan bagi FREE POSTAGE. Jadi, JANGAN risau jika membeli dengan mai.MENCARI SHAKLEE di KUANTAN?

Dengan experience selama hampir 8 tahun bersama Shaklee, mai adalah 

just whatsapp mai seperti dibawah dan dapatkan HARGA PROMO setiap HARI!


#ShakleeMURAH #ShakleeKuantan #ShakleePromo #ShakleeTemerloh

FB : Humaira Abdullah
Instagram : humairabd

HARGA SPECIAL
FREE POSTAGE
FREE COD
CAN ASK ANYTHING!


Best regards,
Humaira Abdullah

0 pengkritik:

Post a Comment