Pages

Friday, May 26, 2023

Dapatkan Cash Rebate dengan Shaklee

"Nak makan vitamin, tapi takcukup bajet...."

"lepas habis ni, kena makan lagi ke..."

"mahalnya...."

"jual loose ada tak...?"
Ayat-ayat sinonim yang mai selalu jumpa bila mai try nak approach beli barang Shaklee. tapi sebenarnya ramai taktau selain dari vitamin, sebenarnya Shaklee offer Cash Rebate untuk pengguna jika membuat belian serendah RM500 sebulan. 


Apa yang dimaksudkan cash rebate? dalam kata mudah, refund in cash. Contoh beli RM500, shaklee pulang rebate berbentuk cash sebanyak RM25(5%). 

Siapa yang entitled untuk dapat cash rebate ni?

SEMUA orang! iyaa semua orang yang menjadi Ahli Shaklee layak mendapat cash rebate dari Shaklee bermula 5% sehingga 21%.

Dalam tahun 2015-2018, mai dah start buat Shaklee sambil-sambil. Sambil tu maksud sambil makan sambil share dengan kawan-kawan tanpa simpan stok sebab mai masih student dan tinggal dirumah sewa yang sebilik 3orang. Zaman itu, Shaklee memang tengah hype, maksudnya semua orang tahu berkenaan produk shaklee dan mai ada ramai downline juga. downline ni adalah orang tajaan mai dan mai bantu die membuat business juga. masa bergelar student, mai dah menjana pendapatan RM2,000+ sebulan dengan hanya sambil-sambil dan downline yang ramai. Cash rebate ni la yang menyebabkan income mai banyak walaupun masih membuat business sambil-sambil.

Bagaimana Shaklee boleh bantu dengan cara yang mudah?

Pertama
Jika anda membeli produk shaklee sebanyak RM550 sebulan, shaklee akan bayar anda semula 5% dari total belian iaitu RM 25. 

Kedua
Jika anda membuat belian produk Shaklee sebanyak RM2,100, Shaklee akan membayar anda semula 11% dari total belian iaitu sebanyak RM231

Ketiga
Jika anda membeli sebanyak RM10,000 sebulan, maka Shaklee akan membayar anda cash sebanyak 21% iaitu sebanyak RM2,100

____________________________________

 ANDA BERMINAT?
____________________________________


Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana Shaklee boleh gandakan cash rebate anda dari RM550 kepada RM231 kepada RM2,100 kepada RM10,000 dan infiniti?

boleh wsap mai, pengedar shaklee kuantan dan mai akan bantu anda makan Shaklee secara percuma dan dibayar dengan cash yang banyak.

whatsapp no : http://wasap.my/60148415424/blog


Best regards,
Humaira Abdullah

0 pengkritik:

Post a Comment