Pages

Friday, May 26, 2023

Daftar dan Renew Ahli Shaklee dengan Mudah

Bina Perniagaan Anda dalam 3 Langkah


LANGKAH 1 – SERTAI & GUNA


Daftar perniagaan anda dengan mendaftar sebagai Pengedar Bebas Shaklee yang sah untuk mengedarkan produk Shaklee. Buat pesanan produk, guna dan sarankan kepada orang lain. Shaklee terkenal dengan produk pemakanan suplemen, kecantikan dan pencuci organik. 


LANGKAH 2 - BELAJAR & KONGSI


Pelajari tentang produk dan perniagaan daripada Pusat Sumber dalam talian anda, Penaja atasan, Pakar Pemakanan Shaklee dan Pengurus Pembangunan Perniagaan. Anda mempunyai aspirasi. Anda sukakan produk, seterusnya, kongsi dengan mereka di sekeliling anda dan jemput mereka untuk sertai anda. Anda mampu menarik perhatian orang lain dengan menunjukkan sikap bersemangat, bertenaga, positif dan tulus.


LANGKAH 3 - PEROLEH PENDAPAT & MEMBINA


Kembangkan kumpulan anda dan bina volum jualan anda. Dengan mempunyai matlamat yang jelas dan memberi tumpuan terhadap dua perkara di atas, sudah pasti perniagaan anda akan memberikan anda satu pendapatan yang berpanjangan.

Dengan membina perniagaan bersama Shaklee, terdapat pelbagai manfaat yang akan diperolehi ianya termasuk Mudah, Fleksibel, Social dan Mudah Alih._______________________________________________
Bagaimana Anda boleh sertai kami team Shaklee?


___________________________________________________
Adakah keahlian Shaklee Seumur Hidup?

Keahlian Shaklee  anda adalah seumur hidup tetapi renewal Shaklee akan direnew setiap tahun secara automatik dengan hanya membuat belian 1(Satu) barang pada hari jadi anda. Dengan kata lain, keahlian anda akan direnew pada HARI LAHIR ANDA. Ia sangat mudah dan ianya PERCUMA.

Jadi, pada hari lahir anda. Selain dari renew lesen memandu, jangan lupa untuk renew no ahli anda dengan memberitahu upline atau membuat belian sebarang produk Shaklee.

Best regards,
Humaira Abdullah

0 pengkritik:

Post a Comment