Pages

Wednesday, April 5, 2023

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah

" mai lain lah sekarang...."

lepas bersalin dan ada anak ni, memang ramai sangat perasan yang mai dah lain. lain bermaksud, makin cerah kulit, makin kurus dan kekal cantik. mai selalu share kalau kita nak kurus dan cantik, exercise tu wajib. yess wajib..kalau makan vitamin cantik la kurus la tapi takjaga makan dan tak pergi exercise, tidak kemana ya sisters. 

(kalau takpergi gym, mai akan exercise depan tv guna youtube sahaja. mai selalu search 'fit by bagus". dia punya exercise memang sesuai sangat ibu yang sentiasa nak aktif dan nak cepat ni)

untuk ibu yang sudah melahirkan anak, keutamaan kita sudah beralih kepada anak pula tapi sebenarnya ibu-ibu, kalau badan kita sihat dan cantik, kita jadi semangat nak membesarkan anak kita especially bila kita rasa sihat dan bertenaga. mai juga seorang ibu yang menyusukan anak direct feed (breastfeeding) since adelina lahir sehingga hari ni ; 2 tahun 1 bulan. dah 2 tahun pun susu masih meriah. sekali pam for both side boleh dapat 5onz. YESS SEKALI PAM. 

(susu diperah pada 3pm ketika ibu sedang berpuasa ramadan pada 5/4/2023)


<19/3/2023> Adelina turns 2 dan masih menyusu badan secara ekslusif walaupun sudah makan in total tp keperluan susu masih dengan ibu. 


Alhamdulillah semua bantuan dari my forever milk booster, ESP dari SHAKLEE. dengan pengambilan protin yang mencukupi, susu badan insyaAllah boleh produce susu dengan lebih banyak dan berkualiti (tak terlalu cair) selain dari tu mai memang panggil ESP vitamin kulit kami. <mai dan Adelina> bila ibu dapat protin yang cukup, anak secara automatik dapat khasiat bersama melalui susu ibu.

                                                                 (bersama ESP kesayangan)

masa mengandung ramai sangat cakap, kalau kita minum air soya anak kita senang kena eczema tapi Alhamdulillah Adelina ada kulit yang sihat dan cantik. Jangan tak tauu, dalam ESP ni mengandungi juga calcium which is SANGATTTT diperlukan oleh ibu dan anak, ibu untuk keperluan tulang ibu dan anak untuk tumbesaran tulang dan gigi. surprisingly sepanjang mengandung takpernah sakit gigi dan takpernah sakit-sakit badan yang teruk. selain dapat cukup protin, ESP juga memberi calcium yang diperlukan. memang berbaloiii..

Dengar cerita bulan April 2023 ni shaklee ada buat offer ESP dengan harga RM99 sahaja. harga asal RM 139. DAHLAHHH RM99 shj dapat pulak VITAMIN-C shaklee yang terkenal dengan panggilan VITAMIN KULIT CANTIK dan mempunyai teknologi sustained released iaitu pelepasan vitac secara berperingkat. iaitu 1 lapis setiap 1 jam. vitac shaklee ada 5 lapisan (500mg). selain itu, dapat pula free membership harga RM35. maksudnya lepas ni kalau nak beli barang shaklee semua dapat murahhh, dapat harga ahli..

BESTNYAAA!!


harga asal RM 115 tapi bulan ni bayar RM99 dapat ESP DAN VITAMIN-C

kedua-dua memang khusus untuk VITAMIN KULIT

kita panggil set ni 
<VITAMIN KULIT CANTIK HARGA RAHMAH>DUA PRODUK DENGAN HARGA RM99

DUA PRODUK!!
ESP DAN VITAMIN C!!

ULANG BANYAK KALI SEBAB TAKPERCAYA.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

kalau sister nak try vitamin kulit dengan harga RM99 , boleh whatsapp
belian 2 set dapat FREE POSTAGE!~~~~
mai pengguna barang shaklee since 10 tahun lepas dan Alhamdulillah memang sangat serasi.
Best regards,
Humaira Abdullah

2 pengkritik:

Anonymous said...

mmg best ESP dn vita c ni kn.

Anonymous said...

betul..favourite

Post a Comment