Pages

Saturday, June 15, 2013


HUMAIRA ABDULLAH | FIRST CLASS DEGREE !!!

akhirnya. YAALLAH tuhan yang maha kaya, maha bijaksana telah memakbulkan doaku dan ibubapaku supaya aku grad degree with first class honour. siapa sangka budak perempuan yang hanya dapat 1A ketika UPSR dapat grad degree dengan jaya sejaya jayanya.

bagi aku, sesuatu kepuasan yang tidak dapat digambar. betapa indahnya perancangan Allah kerana aku dapat keputusan ketika dibumi Mekah. jatuh tunduk sujud syukur kerana diberi hadiah oleh Allah.

aku seorang yang mempunyai azam dan cita-cita yang tinggi. aku lebih memilih untuk simpan didalam hati, daripada cerita kepada orang. setiap orang lain caranya.cita-cita tertinggi ku adalah ini, ya degree with first class honour. bukan utk ku, tetapi utk IbuAyah ku..

walau segala badai ujian cabaran yg datang ketika study, aku memilih utk tempuh walaupun dengan airmata. dan aku juga memilih utk study di UiTM PAHANG, iaitu kampus yg paling dekat dengan rumahku. RUMAHKU, SYURGAKU...ya, mmg aku perlu datang kesyurgaku setiap minggu utk temui bidadari n bidadara ku..

apa yang aku lihat, aku bagus dibahagia theory dan average dibahagia kira-kira. aku mempunyai daya ingatan yang kuat yg diberi oleh Allah dan aku menggunakan sebaiknya dan terbukti, kebanyakkan subjek theory, aku perform sebaiknya..dengan berbekalkan Omega Guide dari Shaklee, daya ingatan aku meningkat naik ketika musim exam kerana aku akan makan dengan kuantiti lebih sedikit. utk meransang daya ingatan aku. sangat terbukti dan sangat berkesan.


OMEGA GUARD SHAKLEE
kelebihan Shaklee :
  1. Minyak ikan terbaik di Dunia
  2. Diekstrak dari ikan laut air sejuk diperairan negara Jepun.
  3. Omega guard 3x lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
  4. OG merupakan minyak ikan paling tulen didunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.
  5. Shaklee mengunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk penghasilan OG.
  6. Omega 3 merupakan asid lemak penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan,

untuk pertanyaan :
sms/whatsapp mai
014.841.5424

id : 838619, Humaira Abdullah

pengedar sah Shaklee diTemerloh,Mentakab dan area Kuantan.
Best regards,
Humaira Abdullah

2 pengkritik:

Eyeme said...

hey budak accounts!

congrats! wah! hebak sunggih dia. malu kita tau :)

maivie said...

keh2..alhamdulillah..usaha lebih dptla lebih..xgtu...btw,thnks....

Post a Comment